16.08.2023

Okenné fólie na efektívne tienenie pre váš domov

Keď slnečné lúče pôvabne vstupujú do vášho obytného priestoru, vlievajú teplo a svetlo a oživujú každý kút vášho domova. S krásou slnečného svetla však prichádzajú aj jeho nevítané náprotivky – nadmerné teplo, oslnenie a škodlivé UV žiarenie. Nájsť dokonalú rovnováhu medzi svetlom a pohodlím môže byť náročné, ale nebojte sa, pretože v takom prípade vám na pomoc prichádzajú okenné fólie. My v Rolmajster.sk sme hrdí na to, že ponúkame širokú škálu okenných fólií vrátane očarujúcich variácií mliečnych a zrkadlových okenných fólií. Poďme sa spolu ponoriť do sveta týchto magických fólií a zistiť, ako môžu vylepšiť váš komfort.


Mliečne okenné fólie



Mliečne okenné fólie

Mliečne okenné fólie, známe aj ako matné fólie alebo dekoratívne okenné fólie, dodajú každému priestoru nádych elegancie a sofistikovanosti. Tieto priesvitné fólie vytvárajú mliečny vzhľad na sklenených povrchoch, dodávajú súkromie a zároveň umožňujú rozptýlenému prirodzenému svetlu rozjasniť miestnosť. Sú dostupné v rôznych vzoroch a prevedeniach, čo z nich robí všestrannú voľbu pre rezidenčné aj komerčné prostredie.

Výhody mliečnych okenných fólií

Súkromie: Mliečne okenné fólie vytvárajú dokonalú rovnováhu medzi súkromím a prirodzeným svetlom. Zakrývajú výhľad zvonku a poskytujú pocit súkromia bez kompromisov.

Estetický vzhľad: Jemné a umelecké vzory mliečnych okenných fólií dodávajú oknám, skleneným priečkam a sprchovým kútom šarm. Vytvárajú moderný a sofistikovaný vzhľad, ktorý zvyšuje celkovú atmosféru interiéru i exteriéru.

Ochrana pred UV žiarením: Rovnako ako opaľovací krém pre vašu pokožku, aj mliečne okenné fólie chránia váš interiér pred škodlivým UV žiarením, čím zabraňujú vyblednutiu a poškodeniu nábytku, podlahy a iného zariadenia. Naše mliečne okenné fólie majú veľmi vysokú odrazivosť škodlivého UV žiarenia: až 99,5%.

Energetická účinnosť: Znížením oslnenia a tepla prispievajú mliečne okenné fólie k energetickej účinnosti. Pomáhajú regulovať vnútorné teploty, znižujú potrebu nadmernej klimatizácie a tým znižujú spotrebu energie.


Zrkadlové okenné fólie



Zrkadlové okenné fólie

Zrkadlové okenné fólie, tiež známe ako reflexné okenné fólie alebo jednosmerné zrkadlové fólie, sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšie súkromie a energetickú účinnosť. Tieto fólie majú na jednej strane vysoko reflexný povrch, ktorý pri pohľade z exteriéru počas denného svetla vytvára zrkadlový efekt. Zvnútra zostáva výhľad neobmedzený, čo umožňuje prirodzenému svetlu, aby rozjasnilo miestnosť bez ohrozenia súkromia.

Výhody zrkadlových okenných fólií

Ochranný štít: Zrkadlové okenné fólie fungujú ako ochranný štít počas dňa a bránia zvedavým očiam nahliadnuť do vášho obytného priestoru. Sú ideálnou voľbou pre okná na prízemí, kancelárie a zasadacie miestnosti.

Súkromie počas dňa, pohodlie v noci: Na rozdiel od tradičných reflexných fólií sú zrkadlové okenné fólie navrhnuté pre súkromie počas dňa. V noci, keď sú rozsvietené vnútorné svetlá, sa zrkadlový efekt obráti, na čo netreba zabúdať.

Blokovanie slnečného tepla: Zrkadlové okenné fólie účinne blokujú slnečné teplo, čím znižujú vnútornú teplotu a potrebu nadmernej klimatizácie. To znamená úsporu energie a pohodlnejšie životné prostredie.

Redukcia oslnenia: Filtrovaním ostrých odleskov zo slnka vytvárajú fólie na zrkadlové okná príjemnejšiu a pohodlnejšiu atmosféru pre prácu a relaxáciu.

okenných fólií

montáže okenných fólií



Montáž a údržba okenných fólií

Aby ste zaistili optimálny výkon a životnosť vašich okenných fólií, je nevyhnutné ich správne namontovať. Náš tím odborníkov sa v problematike montáže okenných fólií dobre vyzná. Fólie starostlivo zmeriame a narežeme tak, aby vyhovovali vašim konkrétnym oknám, čím zaistíme bezproblémovú a bezchybnú aplikáciu. Ak s inštaláciou fólií potrebujete pomôcť alebo poradiť, sme tu kedykoľvek pre vás. Stačí nás kontaktovať a ochotne vám pomôžeme.

Jednou z mnohých výhod okenných fólií je ich jednoduchá údržba. Ak chcete, aby vaše okenné fólie vyzerali čo najlepšie, jednoducho použite mäkkú, neabrazívnu handričku alebo špongiu a jemný čistiaci roztok bez amoniaku, aby ste zotreli všetky nečistoty a šmuhy. Vyhnite sa používaniu abrazívnych materiálov alebo agresívnych chemikálií, ktoré by mohli poškodiť povrch fólie. Pri správnej starostlivosti si vaše okenné fólie zachovajú svoju krásu a funkčnosť po celé roky.

Okenné fólie sú trvalo udržateľná voľba

V Rolmajster.sk sa snažíme robiť maximum pre environmentálnu udržateľnosť. Naše okenné fólie sú navrhnuté s použitím ekologických materiálov a výrobných procesov, čo z nich robí zodpovednú voľbu. Investíciou do okenných fólií nielen zväčšíte svoj životný priestor, ale prispejete aj k udržateľnejšej budúcnosti.

Transformácia priestorov vďaka našim fóliám

V Rolmajster.sk chápeme, že každý priestor je jedinečný a preferencie našich zákazníkov sa líšia. Preto ponúkame viacero variant okenných fólií. Či už má u vás prvé miesto dizajn alebo úroveň nepriehľadnosti, môžeme naše fólie prispôsobiť vašim potrebám. Náš tím odborníkov vám ochotne poradí s výberom vhodnej okennej fólie pre vás.


Rolmajster.sk

Profesionálne okenné fólie pre každý interiér

Okenné fólie od Rolmajster.sk sú všestranným a praktickým riešením na zvýšenie pohodlia, súkromia a energetickej účinnosti vašich obytných priestorov. Či už sa rozhodnete pre elegantný a priesvitný šarm mliečnych okenných fólií alebo pre elegantné a reflexné súkromie zrkadlových okenných fólií, výhody sú nepopierateľné. V Rolmajster.sk sme hrdí na to, že v našom e-shope pre slovenský trh ponúkame široký výber kvalitných okenných fólií. Vďaka profesionálnej inštalácii, jednoduchej údržbe a možnosti prispôsobenia sa môžete spoľahnúť, že naše okenné fólie prekonajú vaše očakávania. Pozdvihnite svoje obytné priestory a vychutnajte si krásu a funkčnosť, ktoré okenné fólie prinášajú do vášho domova alebo kancelárie. Preskúmajte našu kolekciu ešte dnes a zažite čaro okenných fólií!


Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka