22.09.2021

Roleta deň-noc - výhody

Rolety deň-noc sú jedným z najelegantnejších a najsofistikovanejších tieniacich systémov spomedzi všetkých okenných krytov. Sú funkčné, estetické, mimoriadne praktické a nadčasové. Ich veľkou výhodou je kombinácia exkluzívnej formy a funkčnosti. Sú vyrobené zo striedajúcich sa horizontálnych pruhov - zatemňujúcich a priehľadných - preto Vám umožňujú pohodlne nastaviť úroveň intenzity svetla v miestnostiach. Rolety deň-noc sú k dispozícii v mnohých farbách. Hodia sa do moderného, klasického, minimalistického i škandinávskeho interiéru. Veľa závisí od toho, akú farbu si vyberieme. Rolety tohto typu je možné zakúpiť v kazetovej verzii ako praktické mini rolety. Aké sú výhody tohto typu okenného krytu?

Rolety deň - noc



Roleta deň-noc - výhody

Obsah:

  • Výhody roliet deň-noc
  • Praktické a štýlové rolety deň-noc

V článku sa dozviete, prečo sa oplatí vybrať si rolety deň-noc a aké sú výhody takéhoto riešenia.

Rolety deň-noc mini s lankom

Rolety deň-noc nástenné




Výhody roliet deň-noc

Jednou z najväčších výhod roliet deň-noc je možnosť prakticky ľubovoľného ovládania úrovne svetla, ktoré vstupuje do miestnosti. Stačí pohnúť horizontálnymi pruhmi, aby sa v interiéri vytvorila požadovaná atmosféra. Je to perfektné riešenie pre prácu za počítačom, sledovanie televízie, čítanie knihy alebo domáce úlohy. Slnečné lúče nás nebudú rušiť a zároveň v danom interiéri nebude úplná tma. Dá sa povedať, že rolety deň-noc sú trochu ako žalúzie. Treba však dodať, že pôsobia oveľa elegantnejšie.

Rolety deň-noc sú v súčasnej dobe najmódnejším systémom medzi okennými krytmi. Dominujú v moderných, štýlových interiéroch, ktorých fotografie nájdete v mnohých katalógoch. Je to funkčný a elegantný kryt. Niektoré z tkanín v sérii roliet deň-noc majú veľmi dobré vlastnosti zadržiavania svetla. Preto sú stále obľúbenejšie, pretože spĺňajú potreby aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Rolety deň-noc v kazete



Praktické a štýlové rolety deň-noc

V tomto variante si môžete vybrať buď nástennú roletu deň-noc alebo mini roletu. Ponúkame ich v rôznych vzoroch a odtieňoch, takže zladiť ich s interiérovým dizajnom by nemal byť problém. Najjednoduchšie sa montujú mini rolety deň-noc. Čo je dôležité, sú k dispozícii za priaznivú cenu, takže ich výber nezruinuje Váš domáci rozpočet. Montujú sa prostredníctvom háčikov priamo na rám okna.

Vo väčších priestoroch je možné namontovať nástenné rolety deň-noc. Pri výbere rolety od výrobcu máte záruku, že si vyberáte prvotriedny produkt, ktorý je k dispozícii aj za výhodnú cenu. Jedná sa o poľské výrobky vysokej kvality so špičkovým dizajnom. Budú ideálnym riešením pre obývačku, spálňu alebo domácu kanceláriu. Existujú mini rolety bez lanka a mini rolety s lankom. Vďaka nim materiál dokonale priľne k oknu. Každý si vyberie okenný kryt tak, aby vyhovoval jeho potrebám.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka