13.10.2021

Drevené žalúzie a ich prirodzená krása

Pri hľadaní nenákladných a zároveň efektívnych riešení pre svoj interiér stoja za zváženie elegantné drevené žalúzie. V prvom rade sú vyrobené z prírodného materiálu a sú ideálne do miestností, ktoré sú vystavené vysokým teplotám a vlhkosti. Môžete si byť istí, že drevené žalúzie vytvoria v interiéri útulnú atmosféru a dokonale ochránia členov domácnosti pred intenzívnym svetlom a v chladných dňoch pred stratou tepla.


Drevené žalúzie



Drevené žalúzie a ich prirodzená krása

Žalúzie v štýle „eko”

Žalúzie v ekologickom štýle sú nadčasové, takže nikdy nevyjdú z módy. V súčasnej dobe máme na výber množstvo okenných krytov. Máme možnosť vybrať si z mnohých druhov tkanín, textúr, farieb a štýlov. Preto si každý môže nájsť tie pravé žalúzie pre seba bez ohľadu na to, či preferuje tradičný alebo moderný interiér. Ale ak máme proekologický postoj k životu, drevené žalúzie vyhrávajú. Ide totiž o okenné kryty vyrobené z prírodných a obnoviteľných materiálov. Vďaka tomuto typu žalúzií sme bližšie k prírode a zároveň vytvárame hrejivú atmosféru.

Drevené okenné dekorácie poskytujú cenné súkromie a ochranu pred slnkom. Užívateľ si môže ľubovoľne nastaviť intenzitu svetla prichádzajúceho zvonku. V lete drevené žalúzie chránia miestnosť pred prehrievaním, zatiaľ čo v zime účinne chránia pred tepelnými stratami.

Drevené žalúzie 25 mm

Drevené žalúzie 50 mm




Funkčnosť drevených žalúzii

Nemusíte mať obavy o to, že drevené žalúzie sú nudné alebo nevýrazné. Prírodné materiály sú dostupné v mnohých odtieňoch. Preto drevené žalúzie dokážeme prispôsobiť konkrétnemu bytu alebo domu. Navyše ide o univerzálne kryty okien, takže budú vhodné aj v prípadoch, keď sa rozhodneme zmeniť usporiadanie interiéru

Kryt hornej časti žalúzie, spodný nosník a ďalšie prvky žalúzií sú zvyčajne v rovnakej farbe dreva ako horizontálne lamely. Preto je celkový dojem veľmi estetický. Montážne konzoly sú neinvazívne, takže nedochádza k žiadnym mechanickým zásahom do okna. Samotná inštalácia drevených žalúzií je veľmi jednoduchá. Podobne jednoduché je aj ich udržiavanie v čistote, ktoré nevyžaduje veľa práce.

Čo je dôležité spomenúť, drevené žalúzie je možné použiť aj v miestnostiach vystavených vlhkosti a vysokej teplote. Preto ich môžeme bežne bez problémov používať napr. v kúpeľni, kde budú zaujímavou dekoráciou. Špeciálny poťah žalúzií ich účinne chráni pred vyblednutím, zmenou tvaru alebo žltnutím. Tento typ okenných krytov dokonale doplní zariadenie v škandinávskom, rustikálnom, modernom alebo klasickom štýle. Sú vhodné a funkčné doslova všade, pričom vyniká ich estetika a spoľahlivosť. Súčasne sú žalúzie tohto typu k dispozícii za veľmi výhodné ceny. Drevené žalúzie Vám umožnia získať neobvyklú atmosféru v akejkoľvek miestnosti.

Rýchle dodanie!

Rýchle dodanie zaručené vďaka kuriérskej dodávke

BEZPEČNOSŤ TRANSAKCII

Šifrované pripojenie zabezpečené certifikátom SSL

Záruka vysokej kvality

Bezproblémové vrátenie 14 dní od dátumu nákupu a 2 roky záruka